EsTuDi MANAGGEND

Benvinguts/Benvingudes a l'estudi Managgend

En aquest treball de recerca hem volgut posar en evidència com uns estils de gestió determinats ens porten a tenir gestions d'organitzacions més sostenibles i econòmicament més viables. Us convidem a acompanyar-nos en aquest viatge !...


domingo, 9 de octubre de 2011

OBJECTIUS DE L'ESTUDI

En concret el nostre estudi Estudi dels indicadors de Gestió i de Gènere per a la Competitivitat i Creixement dels sectors públic i privat de Catalunya en una societat del coneixement complexa atén als següents objectius del Pla de Polítiques de Dones 2008-2011:
- 4.3 Garantir la presència de les dones en el mercat de treball remunerat sense discriminació vertical ni horitzontal, en igualtat de tracte i d'oportunitats.
- 4.3.1 Fomentar la superació del desequilibri entre dones i homes en el mercat laboral
- Impuls entre els agents socials i el govern d'acords de regulació i de mesures i instruments que s'adeqüin a les disposicions de la normativa europea en matèria laboral relacionada amb la igualtat d'oportunitats i de tracte de les dones.
- Creació de grups que realitzen seguiments d'ofici, sistemàtic, planificat i temporitzat, en relació amb les possibles discriminacions directes i indirectes de les dones en les empreses, a partir d'indicadors estadístics i el plantejament de mesures correctores.
- 4.3.3 Sensibilitzar el teixit empresarial sobre la discriminació horitzontal i vertical.
- Realització de campanyes de divulgació, jornades i seminaris d'intercanvi d'experiències empresarials i bones pràctiques.
- 4.3.7 Fomentar el desenvolupament de projectes empresarials per part de dones emprenedores i de la carrera professional de les directives.
- Elaboració i difusió d'estudis sobre les capacitats específiques de les dones per fomentar l'eficiència i la racionalitat empresarial.
(Es pot consultar el document del Pla de Polítiques de Dones 2008-2011 a través del link http://www20.gencat.cat/docs/icdones/Institut/Documents/pla_accio/pub_eines12.pdf)

L’objectiu general és la realització d’un estudi per a la detecció i
avaluació dels indicadors de gènere en la gestió d’organitzacions
privades i públiques per a la millora de la competitivitat i el
creiexement a Catalunya.

No hay comentarios:

Publicar un comentario